Reactie Janssens: "Wat er fout liep? Alles"

Fabian Morren
| 3 reacties
Janssens: "Wat er fout liep? Alles"
Foto: © SC

Lierse ging hard onderuit tegen Zulte Waregem. Na de bekeruitschakeling een tweede opdoffer van formaat voor de Pallieters in minder dan een week tijd.

Fabian Morren in Lier

"Wat er fout liep? Alles", was coach Chris Janssens duidelijk. "De nederlaag woensdag tegen Westerlo was al een zware dreun. je probeert dan de spelers weer op de rails te krijgen, maar we botsen op dezelfde fases als in Westerlo. Heel vroeg in de wedstrijd staan we immers al 0-2 achter."

"In het laatste kwartier van de eerste helft kwamen we terug in de wedstrijd", vervolgde Janssens. "Tijdens de rust moest ik echter schuiven in mijn elftal, want Okka was uitgevallen. Daardoor moest Wils een rij naar achter en konden we niet meer brengen wat moest om vandaag Zulte Waregem in de probemen te brengen. Het was plots een heel andere defensie en middenveld."

De Lierse-coach hoopt nu dat er snel enkele spelers weer terugkomen uit blessure. "Dat is echt nodig. We missen momenteel ervaring en kwaliteit in ons elftal. We mogen nu echter ook niet al het goede van voordien weggooien. Op Lokeren moeten we volgende week weer een blok vormen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties