Reactie Raymaekers: "Drie punten pakken geeft vertrouwen"

Christophe van den Boom
| 1 reacties
Raymaekers: "Drie punten pakken geeft vertrouwen"
Foto: © SC

OHL won een moeilijke wedstrijd van Waasland- Beveren. In de tweede helft wilde de Oost-Vlamingen de kaarten verleggen, waardoor Leuven naar hartenlust kon counteren. OHL-verdediger Wim Raymaekers is tevreden.

“Vooral de tweede helft was heel spectaculair. Waasland-Beveren kwam beter in hun spel en wij konden op de counter speculeren. Dat is misschien wel de oorzaak van de overdreven uitslag”, aldus de verdediger tegen Sporza.

Beveren slaagde erin om twee keer terug te komen en opnieuw werd de nul niet behouden. “Dat is inderdaad een werkpunt. Na ons doelpunt in de eerste helft, wilden we de nul proberen te houden. Daar zijn we opnieuw niet in geslaagd en daar moeten we aan werken.”

Mentale weerbaarheid

Maar OHL brak niet en zette door. Die mentale weerbaarheid zorgde uiteindelijk voor de winst. “Dat is altijd al de kracht geweest van OHL. Zeker naar de supporters toe. We weten dat we altijd kansen zullen creëren. Tegen Zulte ging het wat minder, maar vandaag zat het weer mee.”

Door de overwinning komen ze opnieuw in de middenmoot met elf punten, evenveel als de vier ploegen boven hen in het klassement. “We hadden punten nodig. Tegen de toppers hebben we tot nu toe al regelmatig een punt gepakt, maar daar schiet je niet veel mee op in het klassement. Dat we tegen een rechtstreekse concurrent drie punten pakken, geeft toch vertrouwen”, besluit een tevreden Raymaekers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties