Diouck: "Bevestigen tegen Eupen"

Christophe van den Boom
| 9 reacties
Diouck: "Bevestigen tegen Eupen"
Foto: © SC

Antwerp won afgelopen weekend met 3-2 van Tubeke. Oumar Diouck deed voor het eerst de netten van de Bosuil trillen. De aanvaller hoopt tegen Eupen opnieuw te schitteren.

Diouck hoopt opnieuw op een basisplaats tegen Eupen. "Dat doelpunt gaf me een onbeschrijfelijk goed gevoel, maar het belangrijkste is dat er nog volgen. Doelpunten maken is leuk, maar de drie punten pakken maakt het pas helemaal compleet. Nu moet ik met de voeten op de grond blijven en proberen te bevestigen tegen Eupen", aldus de aanvaller aan onze redactie.

De spits heeft veel te danken aan hulpcoach Sadio Demba. "Hij geeft me, net zoals de coach, veel vertrouwen en daar ben ik hen heel dankbaar voor. Na het doelpunt liep ik dan ook meteen naar Demba toe. Hij vertelde me voor de match dat dit mijn wedstrijd zou worden. En hij had gelijk."

De Great Old verloor dit seizoen nog maar één wedstrijd in de competitie, maar lijkt net te kort te komen voor de eerste periodetitel. "We moeten het wedstrijd per wedstrijd bekijken. Er staat een hechte groep en iedereen wil voor iedereen werken. Dat is het belangrijkste. De competitie is nog lang en het is aan ons om de supporters trots te maken op het einde van het seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties