Reactie Ferrera: "De ontlading was erg groot"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Ferrera: "De ontlading was erg groot"
Foto: © SC

Charleroi-trainer Yannick Ferrera stond na de tegenvallende resultaten onder druk. De overwinning tegen Lierse doet dan ook deugd. De club is daardoor opnieuw wat verder van de degradatieplaatsen.

“Ik ben blij met de zege, maar dat gevoel heeft niks te maken met wat er de laatste weken in de pers verschenen is”, reageerde de oefenmeester tegenover Sporza.

“De ontlading was erg groot omdat we al heel snel met tien stonden. We zijn toch goed georganiseerd gebleven en iedereen heeft zijn taken goed vervuld. Na die rode kaart dacht iedereen misschien dat we zouden verliezen, maar we gaan nu met de drie punten naar huis en dat is zeker verdiend. Het doet deugd na drie nederlagen, maar deze zege is zeker niet meer waard dan die tegen Bergen of Kortrijk.”

Ferrera is trots op de manier waarop zijn spelers de overwinning afdwingen. “Het was vandaag de bedoeling om punten te pakken, maar we wilden vooral als echte mannen van het veld stappen. Dat hebben we gedaan en daarom moeten we trots zijn”, besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties