Reactie Ibou: "Dit is nog maar het begin"

Robby Morren
Robby Morren
| 9 reacties
Ibou: "Dit is nog maar het begin"
Foto: © SC

Ibou is dé speler van het moment. Na 11 speeldagen heeft hij 11 keer gescoord en voert daarmee de topschutterslijst aan. Toch houdt de aanvaller de voeten stevig op de grond.

Robby Morren in Leuven

"Dit is een overwinning die we gehaald hebben als groep, als collectief. Iedereen heeft voor iedereen gevochten en dat is de grote sterkte van ons team. Zelfs met 10 man hebben we gevochten en nog kansen gecreëerd. Het maakt dan ook helemaal niet uit wie de doelpunten scoort, als we maar winnen", benadrukte de topschutter na de 4-1 winst tegen Club Brugge.

Dankzij ploegmaats
"Ik voel me heel goed bij OHL en dat is dankzij mijn ploegmaats en dankzij de technische staf. Ik moet mijn best doen om hen iets terug te geven. Dat ik doelpunten kan scoren, is dankzij mijn ploegmaats", zo blijft de in Gambia geboren Ibou heel bescheiden.

"Ik moet vooral hard blijven werken en het team zoveel mogelijk trachten te helpen. Dit is nog maar het begin voor mij. Ik moet nu proberen mezelf te verbeteren door aan mijn zwakke punten te werken. Ik ben niet iemand die snel gaat zweven, ik houd beide voeten stevig op de grond."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties