Woluwé iets steviger in het zadel

carol Vander Cruyssen
| 0 reacties
Woluwé iets steviger in het zadel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Woluwé won het Brusselse derby en verstevigt zijn leidersplaats. Oostende is na een zege tegen Tubize op kousenvoeten naar de 2de plaats geslopen. Aalst won van Cs Visé en deelt samen met STVV en Antwerp de 4de plaats.

Woluwé nam in de tweede helft afstand van buur FC Brussels. Yagan opende de score, maar Bonnes maakte nog voor de rust die voorsprong ongedaan. In de tweede helft maakte de leider korte metten met de staartploeg. De Oliveira scoorde twee maal, Macé zorgde voor de 4de treffer.

KV Oostende had het in de eerste helft niet onder de markt met een stevig Tubize. Da Silva Camargo opende halverwege de eerste helft de stand vanop de stip. Een donderspeech en de inbreng van Moreels zorgden echter voor de kentering. Brouckaert en Moreels bogen de achterstand om en schoten KV Oostende naar de tweede plaats in de stand.

Met een doelpunt van Martin in de openingsfase en een door Filipovic omgezette strafschop in de slotminuten had Eendracht Aalst zijn schaapjes al vroeg op het droge tegen CS Visé. Kort na de rust bracht Maxime Gunst meteen zekerheid voor de Ajuinen. Masmanidis redde voor de bezoekers de eer van op de stip. Aalst staat nu op een gedeelde 4de plaats.

De uitslagen van zondag: 

WS Woluwé – FC Brussels: 4-1

KV Oostende – AFC Tubize: 2-1

Eendracht Aalst – CS Visé: 3-1

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties