Garrido gaat vastberaden voor de winst tegen Bordeaux

Pieter Vierstraete
| 32 reacties
Garrido gaat vastberaden voor de winst tegen Bordeaux
Foto: © SC

Juan Carlos Garrido staat aan de vooravond van zijn eerste Europese match met Club Brugge. Hij ontvangt Bordeaux in het Jan Breydelstadion: "We spelen morgen tegen een groots team maar we gaan vol overgave aan de match beginnen."

“Voor ons is iedere wedstrijd belangrijk. We zijn een grote club en willen alles wat we voor de kiezen krijgen, winnen. Dat zijn we trouwens verplicht aan onze traditie en supporters”, pakt Garrido al meteen uit met enkele dappere uitspraken.

Georges Leekens

De heenwedstrijd onder Georges Leekens werd een debacle van jewelste. Club ging kansloos met 4-0 onderuit, een score die bijzonder licht uitviel. “Het is duidelijk dat we tegen een groot team spelen morgen. Dat is ook wat onze spelers willen, zich meten met grote ploegen”, gaat Garrido verder.

Voluit voor de winst

“Ik laat in ieder geval de elf beste spelen. Wanneer we veel matchen hebben die kort op elkaar volgen is het belangrijk om wat keuzemogelijkheden te hebben. Maar ik wil altijd een gebalanceerd elftal opstellen. We kunnen morgen winnen, verliezen of gelijkspelen maar het enige wat ik verlang is dat mijn spelers er 100% voor gaan”, besluit de Spaanse trainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties