Reactie Badash - "Doelpunt gaf me vertrouwen"

Badash - "Doelpunt gaf me vertrouwen"
Foto: © SC

Barak Badash brak de ban voor Waasland-Beveren in de gewonnen wedstrijd tegen Oud-Heverlee Leuven. De aanvaller liet zijn zevende doelpunt in 13 wedstrijden optekenen, maar was niet super tevreden over zijn wedstrijd.

“Mijn wedstrijd was niet zo goed tot aan de goal. Het was een harde wedstrijd en ik had het moeilijk van in het begin. Het doelpunt gaf me meer vertrouwen. Ik ben blij dat ik kon scoren, maar het allerbelangrijkste blijft dat we de drie punten pakken”, aldus Badash tegen TVOost.

In Het Nieuwsblad spreekt de spits lof over de thuisaanhang: “Dat ik de meeste doelpunten op eigen terrein scoor, heeft misschien ook wel een reden. De steun van de supporters is enorm belangrijk voor mij”, zegt Badash daarover.

De Israëliër hoopt verder op een selectie voor de nationale ploeg: “Ik hoop dat de bondscoach mijn prestaties volgt en dat ik eens opgeroepen wordt. Over mijn toekomst bij Waasland-Beveren weet ik niets. Ik hou van deze club en wil eventueel graag volgend seizoen blijven, maar mijn agent regelt die zaken”, besloot Badash.     

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties