Skulason: "Blij dat ik terug ben"

Christophe van den Boom
| 2 reacties
Skulason: "Blij dat ik terug ben"
Foto: © SC

Olafur Skulason stond tegen Cercle Brugge opnieuw na lange tijd in de basis. Hij verving Junior Malanda, die rust toegewezen kreeg. De Ijslander is tevreden met zijn prestatie.

“In de tweede helft had ik wel wat last van krampen, waardoor ik vervangen moest worden. Maar ik ben blij dat ik terug ben en dat we de drie punten pakten. Het is inderdaad zo dat Leye en Delaplace een tikkeltje geluk hadden met hun doelpunt, maar geluk dwing je af”, aldus Skulason in Het Nieuwsblad.

Coach Francky Dury liet Malanda op de bank. Op het eerste zich een vreemde beslissing, maar de trainer heeft zo zijn redenen. “Junior was een beetje gestresseerd en moe door de voorbije weken. Bovendien is hij begin vorige week ook ziek geweest. Wij hebben voor de wedstrijd nog even gepraat. Ik heb hem duidelijk gemaakt dat ik hem zal helpen er bovenop te geraken.”

Het probleem ligt vooral bij de zaakwaarnemers. “Junior is vanalles beloofd geweest door zaakwaarnemers die hij nog nooit gezien had. Ik vind dat die mannen moeten beseffen dat ze enerzijds te maken hebben met een jeugdspeler en anderzijds met een mens.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties