Badibanga: "Vanavond winnen voor Ferrera"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Badibanga: "Vanavond winnen voor Ferrera"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yannick Ferrera vertrok gisteren halsoverkop bij Sporting Charleroi. Ook flankspeler Ziguy Badibanga reageert verrast. "Dit zagen we als spelersgroep niet aankomen", is de jonge Belg eerlijk.

“We zagen dit absoluut niet aankomen. We moesten ’s morgens aanwezig zijn in Tubize, voor het ontbijt. Maar raar genoeg kwam onze coach niet opdagen. Later is Ferrera aangekomen en heeft hij ons het nieuws medegedeeld. Het was een volkomen verrassing.”

De huurling vindt het een jammere zaak dat de jonge coach opstapte. “Het is waar dat we teleurgesteld zijn dat de coach in zulke omstandigheden is vertrokken. Maar hij heeft fantastisch werk geleverd hier op Mambourg. Vanavond moeten gewoon proberen winnen voor Yanncik Ferrera”, besluit Badibanga.

Dat zal echter niet zo makkelijk gaan als gezegd. Charleroi bezoekt vanavond autoritaire leider Anderlecht en zal dus een hele goeie dag moeten hebben om Paars-Wit te kunnen kloppen. Leuk weetje in de marge is wel dat de Zebra’s het laatste team waren waarvan Anderlecht verloor alvorens zijn geweldige winstreeks neer te zetten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties