Reactie Kljestan: "Het moet veel beter"

Kljestan: "Het moet veel beter"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sacha Kljestan speelde sterk op het Anderlechtse middenveld, maar kon de beslissing ook niet forceren. De Amerikaan gaf dan ook toe dat Zulte Waregem de verdiende winnaar werd.

"We zijn ontgoocheld, want we hebben niet goed gespeeld", aldus Kljestan. "Zulte Waregem speelde met veel enthousiasme en ze verdienden te winnen. Wij creëerden gewoon niet genoeg kansen. Waar het aan lag? We spelen gewoon niet zoals de laatste maanden van 2012. Toen speelden we simpel, met een vlotte balcirculatie."

Toch blijft de middenvelder vertrouwen houden in een goede afloop. "Zulte Waregem is een goede ploeg en daar moet je beter tegen spelen dan wij vandaag. Maar nee, ze zullen geen kampioen worden, want dat wordt Anderlecht. Alleen zal het in de play-offs veel beter moeten dan op dit moment. Dit is een klap, maar heel erg is het niet. We zijn nog altijd de leider."

Maar toch zag Kljestan ook de gevaren. "Hopelijk is dit een waarschuwing, een wake up call. Het moet beter. Niet iedereen speelde aan honderd procent en we moeten er doordrongen van zijn dat zoiets niet kan tegen goed spelende teams zoals Zulte Waregem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties