Reactie Naessens: "De perfecte match"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Naessens: "De perfecte match"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jens Naessens won met Zulte Waregem vanavond met 0-1 op het veld van Anderlecht. Zulte Waregem komt zo tot op zes punten van paarswit. Naessens gaf de assist voor het beslissende doelpunt, maar miste ook een reuzekans.

Sander De Graeve in Anderlecht

Naessens besliste in de vierde minuut al op Proto. "Die bal moest er altijd in. Proto komt natuurlijk goed uit maar zo'n kansen mag ik eigenlijk niet missen. Dat ik daarna nog die assist kan geven, zorgde voor veel opluchting."

"Ik kreeg een goede bal op links van Hazard en kon opnieuw op Proto af. Hij kwam opnieuw uit en ik zag echt geen gat naast hem, gelukkig zag ik Berrier lopen. Er was weinig plaats tussen defensie en doelman, maar het lukte me toch om de bal ertussen te krijgen."

Naessens speelde de match uit, ondanks een sluimerende blessure. "Ik heb er al enige tijd last van, maar er is weinig te zien op de scans. Het moet iets aan de aanhechting van mijn kuit aan mijn knie zijn, het hindert me vooral bij het sprinten."

Zulte Waregem komt op zes punten van Anderlecht na deze zege. Zulte Waregem speelde ook steeds goed tegen de topploegen, dat belooft voor Play-off I. "Dat klopt, we verloren enkel op Genk als we de toppers bekijken. We gaan Play-off I match per match bekijken en proberen te bevestigen. Hier speelden we alvast de perfecte match."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties