Losada krijgt zijn Beerschot niet uit het slop

Frank Deckers
| 67 reacties
Losada krijgt zijn Beerschot niet uit het slop
Foto: © SC

Hernan Losada meed al enkele weken de media. Gisteren verbrak hij de stilte en wou hij reageren op alle insinuaties: "Elke dag tel ik de punten die we nog nodig hebben."

Losada probeert al weken het tij te keren bij ‘zijn’ Beerschot maar ook hij kan niet ontkennen dat het algemene vormpeil te laag is. “Het is normaal dat er van mij iets extra wordt verwacht. Maar als het alleen van mij afhangt, dan zou ik in een ander leven wel snooker of tennis spelen” zegt Losada aan Het Laatste Nieuws.

“Ik ben triest dat ik niet bracht wat ik wou. Scoren en assists zijn moeilijk op dit moment. Maar we trainen er elke dag hard op." Het ontslag van Coulibaly is achteraf een aderlating voor Beerschot gebleken. “'Als is een stom woord, wat als Pacovski of MacDonald niet waren vertrokken of Mathijssen en Van Winckel gebleven zouden zijn? Dat weet je allemaal niet.”

“Natuurlijk voel ik me schuldig. Dit is mijn vierde seizoen bij Beerschot, ondertussen kennen jullie mij. Het doet pijn om te vernemen dat ik een te groot ego heb. Maar ik weet van wie het komt en die mensen kennen me niet echt.”

“Degraderen zou een ramp zijn. Zeker omdat ik mijn carrière bij Beerschot wou afsluiten. Als ik wist wat ik kon doen om het te voorkomen, dan deed ik het meteen. Misschien moet ik terug beginnen met bidden.” Andere voetbalactua interesseert de spelverdeler niet. “Respect voor Zulte Waregem en Anderlecht, maar eerlijk: I don’t care.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties