Reactie Jovanovic: "Ik miste, maar dat is niet belangrijk"

Jovanovic: "Ik miste, maar dat is niet belangrijk"
Foto: © SC

Het was een laconieke Milan Jovanovic die na de wedstrijd de pers te woord stond. De Serviër was weinig onder de indruk van de strafschoppenreeks en had het meer over de gemiste kansen in de heenmatch.

Jovanovic zelf schoot een penalty - volgens ons nogal nonchalant - tegen de paal. "Die strafschoppen zijn niet het belangrijkste", zei Jova verrassend. "Ik ben een voetballer en wil alleen praten over wat er op het veld gebeurt tijdens een match. Ik ben vooral ontgoocheld omdat we het eerder hadden kunnen afmaken. Wij hebben hen de kans gegeven om strafschoppen te trappen. Het had in de heenmatch al gedaan moeten zijn."

"Zelfs in moeilijke omstandigheden moet je de kansen afmaken. Ik praat niet over wie er fouten gemaakt heeft, dat is aan de coach", aldus de aanvaller.

Over zijn eigen strafschop zei hij nog het volgende: "Ik miste een strafschop, maar dat is niet belangrijk. Ik wou er geen nemen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet onder stress stond toen ik trapte. Al de rest wel, maar ik voelde het niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties