Reactie Odoi: "Niemand wilde trappen"

Robby Morren
Robby Morren
| 39 reacties
Odoi: "Niemand wilde trappen"
Foto: © SC

Denis Odoi baalde na de bekeruitschakeling tegen RC Genk. De rode kaart van Mbokani en het feit dat sommige ervaren ploegmaats geen strafschop wilden nemen, zaten hem dwars.

Door Robby Morren

Anderlecht had de beste kansen om de partij in de verlengingen te beslissen. "Ik vond dat wij goed stonden, de organisatie klopte bij ons en met 10 tegen 11 heeft Genk zo goed als geen kansen kunnen creëren. We hebben alles gegeven met 10 en op het einde van de verlengingen hadden wij nog de beste kansen om de strijd te beslissen."

Mbokani

De rode kaart die Mbokani op een hele domme manier pakte, lag bij zijn ploegmaats zwaar op de maag. "Natuurlijk ben ik ontgoocheld over de uitsluiting van Mbokani. Ik heb vernomen dat de rode kaart terecht was. Hij zat goed in de wedstrijd. Het is jammer dat hij geënerveerd raakte."

"De teleurstelling is heel groot want het gebeurt niet zo vaak dat je de kans krijgt om de finale te spelen. We moeten ons nu voluit concentreren op de competitie."

Verantwoordelijkheid genomen

Odoi miste zijn strafschop in de bloedstollende reeks maar wees met de vinger naar zijn ploegmaats. "Ik was niet zenuwachtig toen ik die penalty moest nemen maar ik trapte hem te hard. Niemand wilde trappen ondanks dat er sommigen ervaren spelers van in de dertig zijn die op het terrein het woord voeren. Ik heb mijn verantwoordelijkheid genomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties