Negredo wil graag naar de Premier League

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Negredo wil graag naar de Premier League
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alvaro Negredo heeft zich uitgelaten over een mogelijke transfer naar Engeland. De diepe spits van Sevilla stond afgelopen transferperiode dicht bij een overgang naar de Premier League, maar uiteindelijk ging de deal toen niet door.

Het zijn vooral de Londense teams die wat zien in de stevige spits uit Spanje. In januari waren Arsenal en Tottenham enorm geïnteresseerd in Negredo, maar geen van beiden kon zijn concurrent uitendelijk de loef afsteken. Nu zou ook Chelsea zich in de debatten willen mengen om nog een Spanjaard naar Stamford Bridge te lokken.

Negredo zelf gaf nu toe dat hij graag in Engeland wil spelen. “Ik heb altijd gezegd dat ik ooit in de Premier League wil spelen en dat heb ik nooit onder stoelen of banken gestoken. Ik weet niet wanneer het zal zijn, maar op een dag zal ik actief zijn bij een Engelse club”, is de Spanjaard zeker van zijn stuk.

“Afgelopen winter kreeg de preses een aanbod, maar hij keek er niet eens naar. Het was toen ook niet het juiste moment om te vertrekken.” Negredo doorliep de jeugdelftallen van Real Madrid, maar brak uiteindelijk niet door bij ‘De Koninklijke’. Nadat hij vertrok bij Real bleek hij wel een certitude wat doelpunten betreft. De aanvaller haalde de laatste vijf seizoenen telkens meer dan tien doelpunten per seizoen. Ook dit seizoen staat zijn teller alweer op vijftien doelpunten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties