Cercle maakt werk van spelers en staf voor volgend seizoen

Frank Deckers
| 11 reacties
Cercle maakt werk van spelers en staf voor volgend seizoen
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Het nieuws was al eerder bekend, maar nu is het ook officieel. Lorenzo Staelens staat volgend seizoen ook aan het roer van Cercle Brugge. Arnar Vidarsson gaat nog een jaar door als speler, maar hij krijgt ook een functie binnen de technische staf.

Lorenzo Staelens is er de voorbije maanden in geslaagd om Cercle Brugge opnieuw op de rails te zetten. De voormalige Rode Duivel nam het trainerschap tijdens Play-off III over van Foeke Booy en kon de rechtstreekse degradatie ontwijken door Beerschot drie keer op rij te verslaan.

Daarna wist hij het ook zeer goed te doen in de eindronde. Dankzij de eindwinst mag Cercle volgend seizoen opnieuw in eerste klasse voetballen. Staelens krijgt een contract van twee seizoenen, hij begon dit jaar als assistent-trainer.

Arnar Vidarsson gaat dit seizoen een functie binnen de technische staf combineren met een spelersstatuut. Welke functie hij precies krijgt toegewezen is nog niet bekend. Joey Godee heeft ook een contract ondertekend bij De Vereniging. De 24-jarige aanvaller kwam in de winterstop over van AGOVV en heeft nu een contract tot 30 juni 2016. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties