Transfer(geruchten) van de dag
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 38 reacties
Transfer(geruchten) van de dag
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Het gerucht deed de ronde dat Carlos Bacca op weg was naar Anderlecht, maar daar is niets van aan. U leest het HIER.

De Colombiaan staat naar verluidt ook in de belangstelling van Newcastle United. De Engelse club wil overigens ook graag Mboyo binnenrijven.

Zinedine Zidane breekt ondertussen nog eens lans voor Gareth Bale. De interesse van Real in de Welshmen blijft toenemen, zo lijkt het.

Chelsea ziet heil in Matej Vydra. De aanvaller van Udinese zou stevige concurrentie kunnen opleveren voor Romelu Lukaku, die eerder aangaf volgend seizoen bij Chelsea te willen knokken voor een basisplaats.

Mourinho blijft overigens ook nog steeds dromen van Wesley Sneijder, ook al gaf de Nederlander nog aan niet meteen weg te willen uit Turkije.

Lewandowski blijft hot. Na eerder interesse van Bayern München en Manchester United aast nu ook Manchester City op zijn handtekening, al blijft het de vraag of het überhaupt tot een transfer komt.

Lokeren test op dit moment de Georgiër Aboyomi Seun. Daarover kan u hier alles lezen.

Isco weert ondertussen alle vragen over een mogelijke transfer. De jonge Spanjaard wordt nu ook aan Manchester City gelinkt. 

Op de eerste training van KV Kortrijk gaf trainer Vanhaezebrouck mee dat er de komende week enkele dossiers rond inkomende spelers zullen worden afgerond.

Loïc Remy wordt gevolgd door Fenerbahçe. Het is nog maar de vraag of de Turken de gevraagde 8 miljoen euro willen neerleggen.

Kasimpasa blijft zich roeren op de Europese markt. Nu zou het ook graag Georges Mandjeck van Auxerre willen binnenhalen. Het contract bij de Franse club zou inmiddels zijn afgekocht door de speler.

Eerder leek Steve De Ridder in de belangstelling te staan van Groningen, maar dat klopt niet (meer).

Arsenal heeft een bod van 30 miljoen euro uitgebracht op Higuain.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties