"Geen zin in een nieuw buitenlands avontuur"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
"Geen zin in een nieuw buitenlands avontuur"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marvin Ogunjimi moet bij Oud-Heverlee Leuven zijn carrière herlanceren. "Ik had geen zin om me opnieuw aan te passen", aldus de aanvaller.

Marvin Ogunjimi wil het voorbeeld van Logan Bailly volgen. De doelman van OHL herlanceerde zijn carrière aan Den Dreef bij Ronny Van Geneugden. Ook de aanvaller is een oude bekende voor de oefenmeester. Het was uitgerekend Van Geneugden die hem destijds bij KRC Genk in het elftal dropte.

Ogunjimi verkaste richting Primera Division, maar kon de torenhoge verwachtingen bij Mallorca nooit inlossen. Uitleenbeurten aan Standard en wijlen Beerschot AC stuurden de aanvaller uiteindelijk naar OH Leuven.

"Ik had ook aanbiedingen uit Italië en Engeland op zak", vertelt Ogunjimi in Het Nieuwsblad. "Ik had echter geen zin om me opnieuw aan te passen aan een nieuwe manier van voetballen. Bovendien heb ik na alle perikelen van het laatste anderhalf jaar vooral speelminuten nodig. Bovendien word ik in Leuven omringd door bekende gezichten."

De zevenvoudig Rode Duivel moet de Leuvenaars dus van doelpunten voorzien. Durft hij zich aan een pronostiekje wagen? "Ik heb in het verleden al de fout gemaakt om zo'n uitspraken te doen", besluit de aanvaller. "Het is nu vooral zaak om eerst wedstrijdfit te geraken en dan zien we wel verder."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties