Reactie Rowell: "Frustrerende periode"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Rowell: "Frustrerende periode"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jonathan Rowell speelde voor het eerst bij Waasland-Beveren sinds de eerste match van de play-offs tegen Leuven. Hij viel in en pakte meteen geel. Hij stond ook met zijn neus op de rode kaart van Oumarou.

Sander De Graeve in Beveren

"Het waren heel frustrerende tijden voor me", aldus de Engelse middenvelder. "Ik speelde al drie keer mee met de beloften, maar heb het grootste deel van de voorbereiding gemist. Je ziet dan al die spelers zich in de gratie van de coach spelen en zelf kan je niets doen. Die blessure bleef echt maar aanslepen."

Rowell pakte ook zijn snelste gele kaart uit zijn carrière. "Ik kwam erop en zag dat die speler een slechte eerste controle had. Ik raak de bal, maar ook de man. Hier fluiten ze voor nagenoeg alles een vrije trap. De kaart kreeg ik voor mijn reactie. Ik denk dat ik die jongen raakte toen ik de bal uit frustratie weggooide. Een domme kaart en inderdaad de snelste die ik ooit kreeg."

"Niet onze dag"

Bijna was het de perfecte terugkeer voor de middenvelder, hij knalde keihard tegen de lat. "Ja het was een mooie goal geweest. Het was ook niet onze dag vandaag. We moesten echt een goal meer maken vandaag. Ook met tien kregen we nog veel kansen."

Met de kaart voor Oumarou kon hij enigszins wel leven. "Ik stond er met mijn neus op. Volgens de letter van de wet is het een rode kaart, ook al raakt hij de bal en amper de speler."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties