Geef bloed en ga gratis naar het voetbal

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Geef bloed en ga gratis naar het voetbal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De wedstrijd Oud-Heverlee Leuven - Charleroi zal omkaderd worden door alle sociale initiatieven van de thuisploeg. Zo kunnen supporters die bloed geven gratis naar de wedstrijd en lopen de g-ploeg en de Street Soccer-ploeg mee het veld op.

Wie er snel bij is om bloed te geven kan de match gratis bijwonen. "De club lanceerde reeds een warme oproep om aanstaande zaterdag bloed te komen geven in het bloedtransfusiecentrum van Leuven. De eerste 100 supporters worden immers elk beloond met een gratis ticket voor OHL-Charleroi. Bovendien zullen ook enkele spelers van de eerste ploeg aanwezig zijn tussen 14u en 16u en zal er 's avonds een wervingsactie aan het stadion georganiseerd worden door het Rode Kruis."

De club wil er voor twee ploegen ook een speciale dag van maken. "Een droom die verwezenlijkt wordt, is iets waar we allemaal naar streven. Zaterdag zien de g-voetbalploeg uit Boutersem en het OHL Streetsoccer Team hun droom in vervulling gaan. Zij lopen immers op met onze eersteklassers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties