Reactie De Mets: "Misschien moeten we meer sproeien"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
De Mets: "Misschien moeten we meer sproeien"
Foto: © SC

Gertjan De Mets won met KV Kortrijk op een ondergelopen veld tegen AA Gent. Hij pleit ervoor om extra te sproeien wanneer het veld droog ligt, het waterpolo lijkt KV Kortrijk namelijk te liggen.

Sander De Graeve in Kortrijk

"De tegenstander heeft altijd meer moeite dan ons om zich aan te passen aan het veld. We spelen onze beste wedstrijden als het er zo bij ligt. Misschien moeten we maar extra sproeien wanneer het veld niet onder water staat", lachte een goed gemutste Gertjan De Mets achteraf. "Raman leek ook niet aangepast, maar die had de verkeerde schoenen aan, volgens mij."

Hij heette Brecht Dejaegere opnieuw welkom met een harde tackle. "Dat is voetbal, maar we kennen Brecht. Hij roept altijd harder dan nodig. Neen, het kon eigenlijk rood zijn", gooide hij er nog een kwinkslag tussen. De Mets was wel tevreden dat hij er zonder geel vanaf kwam.

Kortrijk plukte de vruchten van twee weken goed trainen. "Er zaten tactisch wat zaken niet goed. Daar hebben we intensief op gewerkt de voorbije twee weken. Voor ons was de basisplaats van Coulibaly ook geen verrassing, ook daar trainden we al even op."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties