Reactie Kostovski: "Heel andere manier van voetballen"

Marc Van Den Noordgaete
| 0 reacties
Kostovski: "Heel andere manier van voetballen"
Foto: © SC

Alessandro Cerigioni moest tegen Charleroi de baan ruimen voor Jovan Kostovski als diepe spits bij OHL. De jonge Limburger tilt daar echter niet zwaar aan, de Macedonische international van zijn kant moet nog wennen aan de Belgische competitie.

Marc Van Den Noordgaete in Leuven

"Het was een zeer moeilijke match voor ons", aldus de Macedonische international. "We hebben wel onze kansen gehad, maar konden ze niet afwerken." Over zijn eigen prestatie heeft hij ook gemengde gevoelens. "Het is aanpassen, de automatismen zijn er na de eerste keer nog niet. Het is ook een heel andere manier van voetballen hier. Het gaat er veel sneller en intenser aan toe dan in mijn vaderland. Na enkele weken moet ik echter zeker aangepast zijn."

Gezonde concurrentie

Door het debuut van Kostovski moest Alessandro Cerigioni op de bank starten, voor het eerst dit seizoen overigens. Toch maakte de 20-jarige spits daar geen misbaar over. "De komst van Jovan wakkert de gezonde concurrentie onder de spitsen aan, dit is alleen maar een goede zaak voor zowel de ploeg als mijn persoonlijke ontwikkeling. Onze groep is nu groot genoeg om iedereen scherp te houden", besloot Cerigioni.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties