Reactie Mazzu: "Zege voor Satli en technische staf"

Marc Van Den Noordgaete
| 0 reacties
Mazzu: "Zege voor Satli en technische staf"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Felice Mazzu kon deze week de trainingen van Sporting Charleroi niet leiden, maar zag zijn ploeg wel voor het eerst dit seizoen thuis winnen. Hij droeg de zege tegen Cercle Brugge dan ook op aan zijn assistenten én aan Mourad Satli, wiens vader overleden is.

Marc Van Den Noordgaete in Charleroi

"Mourad is altijd positief ingesteld, ook al komt hij niet vaak aan spelen toe. Het is jammer dat hij deze week  moest afscheid nemen van zijn vader. Zijn maats hebben deze match echter gespeeld en gewonnen voor hem. Deze zege draag ik op mijn beurt ook aan hem op", aldus de Charleroi-coach op de persconferentie na de wedstrijd.

Cursus

"Verder ook een pluim aan de technische staf. Niet ik, maar zij stonden immers in voor de voorbereiding van deze wedstrijd. Ik kon immers niet aanwezig zijn door een trainerscursus, maar mijn staf heeft dat prima opgevangen. Deze overwinning is er dus gekomen dank zij hen", aldus de Italo-Belg.

Initiatief

Mazzu's naam werd overigens gescandeerd door de supporters na de eerste thuiszege. Zelf bleef hij kritisch voor zijn team. "De tweede helft was representatief voor het Charleroi dat ik wil zien, snel spelend en met druk naar voor. Voor de pauze lieten we echter te vaak het initiatief aan de tegenstander, dat mag niet gebeuren tijdens een thuismatch", klonk het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties