Reactie Furieuze Kaya: "We zijn net kinderen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Furieuze Kaya: "We zijn net kinderen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onür Kaya ging naar de kant in de 92e minuut met het gedacht de zege op zak te hebben. Toch scoorde KV Mechelen een minuut later nog de gelijkmaker. Kaya kon al wat afkoelen onder de douche, maar was nog steeds scherp na de zware ontgoocheling.

Sander De Graeve in Charleroi

"Volgens mij ga ik domme dingen zeggen, dit is echt ongelooflijk", stak Kaya van wal bij Voetbalkrant.com. "Ik kan nog steeds niet beseffen dat het 2-2 geworden is. We zijn gewoon dom geweest, heel erg dom, sorry om het te zeggen."

"We zijn gewoon kinderen, volwassenen winnen deze wedstrijd. We stonden 2-0 voor met nog drie of vier minuten te gaan. We stonden gelijk met Mechelen en konden dus echt een goeie zaak doen, maar we blijven maar gelijke spelen verzamelen. Zo kom je niet vooruit. Jammer want we speelden al goeie wedstrijden."

Ook tegen Standard gaf Charleroi in de extra tijd een zege weg. "Ik begin te denken dat het geen toeval meer is. Nu was het nog erger dan tegen Standard, nu stonden we twee goals voor en hoe amateuristisch gaven we die doelpunten ook weg. Ik ben enorm gefrustreerd, volgens mij kan ik nu zomaar gekke dingen doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties