Reactie Kouyate: "Eindelijk is onze organisatie er terug"

Kouyate: "Eindelijk is onze organisatie er terug"
Foto: © SC

Bij Anderlecht hebben ze zich de laatste weken toegelegd op het vermijden van domme goals. En dat lijkt de laatste weken wonderwel te lukken met twee tegendoelpunten in drie matchen. En daar is voor Cheikhou Kouyate blij mee, want die kende niet zijn beste seizoensstart.

Wel zag de Senegalees ook dat het niet echt vlotte in de eerste helft. "We vonden de oplossing niet, want Leuven stond sterk in de organisatie en dat maakte de match moeilijk voor ons", aldus Kouyate. De eigen verdediging staat er ook wel weer en dat is een hele opluchting. "Het moest ook, we slikten teveel goals. We trainen er elke dag op. Eindelijk staat de organisatie er terug. En het vertrouwen keert ook terug als je zeges pakt."

Maar nu komen de twee echte testen: PSG en Genk. "PSG wordt heel zwaar, maar winst op Genk zou ons weer helemaal kunnen lanceren. Maar voorlopig hebben we het nog moeilijk om onze wil op te leggen aan de tegenstander. Dat moet nog op punt gezet worden."

Met Milivojevic voor de verdeding draait het alvast beter. "Dat maakt het makkelijker voor de verdedigers en we kunnen ook eens mee oprukken. Het is nog niet zoals met Biglia, maar daar moeten we blijven op werken. Ikzelf ben ook tevreden, want mijn niveau komt stilaan terug. Daar heb ik ook hard voor gewerkt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties