Reactie Mazzu : "Tevreden zijn dat we nog een punt haalden"

Tamara Vereecken
| 1 reacties
Mazzu : "Tevreden zijn dat we nog een punt haalden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Twee teleurgestelde coaches na de nulmatch tussen Waasland-Beveren en Charleroi. Terwijl Bob Peeters het vooral had over het vergeten afmaken van de kansen, zag Felice Mazzu dat zijn ploeg zelfs niet tot kansen kwam.

De trainer van de Carolo’s was dan ook duidelijk in z’n analyse. “Het was niet goed: geen spirit en geen organisatie, we wonnen geen duels en de passing was slordig. Bovendien vonden we de ruimtes niet in de zone van de waarheid, waardoor we slechts één of twee kansen hadden in het begin van de wedstrijd, maar dat was het.”

Mazzu verwachtte vooraf ook niet dat dit een makkelijke wedstrijd zou worden. “Ik herinnerde me uit de heenronde dat Waasland-Beveren geen makkelijke ploeg was om tegen te spelen. Hun driehoek op het middenveld staat goed en daar geraakten we ook vanavond moeilijk door.”

“Nog tevreden zijn met dit punt”

Na de knappe prestatie van vorige week hadden we toch meer verwacht van Charleroi. “De ene match is duidelijk de andere niet. We haalden een punt op moed, maar zeker niet op basis van wat we getoond hebben,” ging Felice Mazzu verder. “Als je ziet hoe wij speelden tegen een ploeg die echt alles moet geven gezien hun situatie, dan moeten we misschien wel nog tevreden zijn dat we een punt haalden, ook al had Waasland-Beveren geen massa kansen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties