Hoe bestel je wedstrijdkaartjes voor een WK-wedstrijd?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Hoe bestel je wedstrijdkaartjes voor een WK-wedstrijd?
Foto: © SC

De Belgische natie maakt zich op om in juni massaal naar Brazilië te reizen. Maar hoe kan je precies tickets bestellen voor de WK-wedstrijden?

De loting is achter de rug, de groepen zijn ingedeeld en de Belgen zijn blij. Voor de voetbalfans – die van de Rode Duivels, maar ook de Belgen die Cristiano Ronaldo en Lionel Messi aan het werk willen zien – volgt nu een cruciale periode. Hoe kan je tickets bestellen voor het WK?

Vanaf zondag acht december opent de FIFA haar ticketverkoop. Om kaarten te bemachtigen, moeten enkele voorwaarden vervuld worden. Opdracht nummer één: zorg dat je lid bent van de Belgische supportersfederatie 1895.

Vanaf morgen kan zo’n lid zich op de FIFA-webstek registreren in de strijd om tickets. Het is belangrijk dat de info die wordt doorgegeven aan de wereldvoetbalbond dezelfde is als de informatie die geboekt staat bij je supportersclub. Concreet: als de verantwoordelijke van je club een schrijffoutje doorgaf, moet je je op die manier registreren.

Bovendien geldt deze procedure enkel voor leden die zich voor één december hebben aangemeld bij een supportersvereniging. In het andere geval is het wachten tot vijftien december. De registratie is bovendien niet genoeg om tickets te bemachtigen. Er is ook een tikkeltje geluk nodig. Er zijn immers niet genoeg wedstrijdkaartjes voor alle geïnteresseerden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties