Veselinovic: "Moeilijk daar alleen vooraan"

Veselinovic: "Moeilijk daar alleen vooraan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dalibor Veselinovic stond er een beetje beteuterd bij na de wedstrijd op Anderlecht. De Serviër had amper een kans gekregen en moest opboksen tegen een volledige paars-witte verdediging.

Veel steun kreeg Veselinovic niet, want de meeste van zijn ploegmaats hadden een verdedigende taak gekregen. "Ik probeerde de bal wat bij te houden om de rest wat ademruimte te geven, maar het was moeilijk. Ik stond daar helemaal alleen tegen een overmacht. Ik heb geen enkele kans gehad en dat is toch moeilijk voor een spits."

Toch zag Veselinovic zijn ploegmaats een paar kansen bij elkaar voetballen. "We hadden mogelijkheden, maar we ontbraken dat tikje geluk. Zoals bij de bal van Sterckx naar Henkens. Mijn fout voor de eerste goal? Ik zag Cheikhou oprukken en wou hem tegenhouden en zo zouden wij de organisatie weer kunnen opzetten. Spijtig genoeg valt dan net de goal."

Voor Veselinovic was het nog eens een terugkeer naar zijn moederclub. "Ik denk dat ze me nog in de gaten houden, want op de site van Anderlecht vind ik toch elke maandag mijn statistieken terug. Het was nog eens een plezieer om op dit veld te spelen, maar of ik hier ooit nog 'thuis' ga spelen, weet ik niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties