Reactie Voorzitter formeel: "Van Veldhoven blijft"

Voorzitter formeel: "Van Veldhoven blijft"
Foto: © SC

Voorzitter Johan Timmermans had vooraf de zaken scherp gesteld: verlies van KV Mechelen tegen Waasland-Beveren betekende het einde van coach Harm van Veldhoven. Maar er werd niet verloren. De 0-0 was voldoende voor Timmermans: "Van Veldhoven blijft zeker tot de winterstop."

Aernout Van Lindt in Mechelen

De 0-0 tegen Waasland-Beveren was al bij al zelfs nog een goede zaak volgens de voorzitter. "We hadden gezegd dat Harm niet mocht verliezen en dat heeft hij niet gedaan. Waasland-Beveren loopt niet op ons in, en we lopen zelfs uit op OH Leuven en Bergen. Harm blijft dus zeker onze trainer tot aan de winterstop", aldus Timmermans.

Vooral de manier waarop het team zich vandaag opstelde stemde de voorzitter tevreden: "Ze hebben duidelijke signalen afgegeven dat ze achter de coach staan. De inzet was er, dat is meer dan duidelijk. De spelers zijn na een gelijkspel ontgoocheld, dat is ook een signaal. We moeten nu hopen op een rustige winter."

"Geen dramatiek zoeken"

"We moeten wel realistisch blijven", aldus nog de voorzitter. "We moeten naar beneden blijven kijken, om naar boven te kijken staan we er niet goed genoeg voor."

Dat het publiek morde, daar had Timmermans ook nog wat over te zeggen: "De ene helft ziet het op de ene manier, de andere helft op een andere manier. We moeten ook niet te veel dramatiek zoeken en zomaar een trainer ontslaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties