Reactie KVM-fans eindelijk aan het feest: "Fantastisch publiek"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
KVM-fans eindelijk aan het feest: "Fantastisch publiek"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lang geleden dat de supporters van KV Mechelen nog eens een feestje konden bouwen zoals zaterdagavond. Het werd ook tijd dat de troepen van Van Veldhoven die broodnodige overwinning pakten want het geduld bij de fans raakte stilaan op.

Robby Morren in Mechelen

De vreugdeuitbarsting was bijzonder groot toen de scheidsrechter omstreeks 21.50 u het eindsignaal blies. De 5-2 zege tegen Kortrijk zorgde voor opluchting bij de supporters, bij spelers, coach en bestuur. "KV Mechelen is niet dood", glunderde voorzitter Timmermans.

Het was al geleden van 26 oktober dat de Maneblussers nog een overwinning konden boeken. "Onze supporters hebben twee maanden op een overwinning moeten wachten, dan doet dit natuurlijk veel deugd", aldus de voorzitter.

"We hebben een fantastisch publiek"

Ook coach Harm Van Veldhoven was blij dat zijn team iets kon teruggeven aan de fans. "We hebben een feest gegeven aan de mensen. We hebben een fantastisch publiek en we hebben hen eindelijk iets terug kunnen geven. Ze hebben voetbal, engagement en kansen gezien. Hopelijk kunnen ze dat hier ook na de winterstop zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties