Reactie Trickovski: "Overwinning is sleutel voor rest van het seizoen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Trickovski: "Overwinning is sleutel voor rest van het seizoen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren pakte gisteren de langverwachte driepunter tegen Lierse SK. Ivan Trickovski was dan ook door het dolle heen na de wedstrijd. "Dit had onze kleedkamer zo hard nodig."

Cédric De Volder in Beveren

De spelers van Waasland-Beveren lieten gisteren lang op zich wachten op de Freethiel. De dopingcontrole die volgde na de overwinning tegen Lierse zal er wellicht voor iets tussen gezeten hebben, maar er barstte na afloop ongetwijfeld een feestje los in de kleedkamer van De Leeuwen.

Ivan Trickovski was één van de smaakmakers bij Waasland-Beveren. "Ik wilde antwoorden na mijn periode op de bank", aldus de Macedonische international. "Vooral in de eerste helft lukten onze acties. Ik denk dat onze inzet ervoor heeft gezorgd dat we de drie punten op zak konden steken. Al zorgde het tegendoelpunt van Lierse toch eventjes voor twijfel."

"Tegendoelpunt zorgde eventjes voor twijfel"

"Deze overwinning heeft ons vertrouwen een serieuze boost", gaat Trickovski verder. "En dat had de kleedkamer hard nodig. De voorbije weken was ons spelniveau goed, maar pakten we geen punten. Bovendien doet het deugd om eindelijk nog eens enkele doelpunten te scoren. Het was ons avondje wel."

Waasland-Beveren maakt op die manier de aansluiting met de brede middenmoot. "We staan op amper twee puntjes van een veilige stek", besluit de flankaanvaller. "Of ik nu een overwinning wil pakken bij Club Brugge? Ik ken het huis en weet dat het daar enorm zwaar is." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties