Reactie Vanderbiest: "Aan Bond vragen om winterstop uit te stellen"

Vanderbiest: "Aan Bond vragen om winterstop uit te stellen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oostende is bezig aan een geweldig einde van 2013. Het pakte na een knappe 12 op 15 nu ook een puntje mee uit het Regenboogstadion. En dat is er dit seizoen nog niet velen gegeven. De trainer van Oostende zou niet liever hebben dan dat dit blijft duren.

Aernout Van Lindt in Waregem

“Ik ga aan de Bond vragen om de winterstop uit te stellen. Ik moet gewoon chapeau zeggen aan mijn jongens. Ik ben trots op de manier waarop ze er zo voor gaan”, aldus een trots en goedlachse Fred Vanderbiest.

“We zijn heel goed bezig: we pakken onze punten in de competitie en we doen nog mee in de Beker van België, we maken zelfs nog kans op de halve finales.”

“Getoond dat we aanwinst zijn voor eerste klasse”

Over de match tegen Zulte Waregem was Vanderbiest al bij al tevreden: “We moeten bij zijn met een punt hier, ook al hebben we de kansen gehad om de 1-3 te maken. Ik denk dat we er een mooie, aantrekkelijke tweede helft van gemaakt hebben. We hebben vandaag getoond dat we een aanwinst zijn voor eerste klasse”, aldus een trotse trainer.

“Er is maar een minpuntje en dat is dat we vandaag veel gele kaarten hebben genomen, ook al zijn we een  faire ploeg. Maar je weet dat het in een derby op het scherpste van de snee zal zijn”, aldus nog Vanderbiest.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties