Reactie Veselinovic: "Eerste stap richting behoud"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Veselinovic: "Eerste stap richting behoud"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dalibor Veselinovic zette Waasland-Beveren gisteren op weg naar een overwinning met twee doelpunten. "Het is geleden van mijn periode in tweede klasse dat ik twee maal op een wedstrijd scoorde."

Cédric De Volder in Beveren

Waasland-Beveren won gisteren met 3-1 van Lierse SK. Voor De Leeuwen komt er op die manier een einde aan een lange periode zonder driepunter. "Dit is dan ook een enorm belangrijke overwinning", aldus Dalibor Veselinovic. "Iedereen besefte het belang van deze wedstrijd. Elke speler kwam dan ook op en top gemotiveerd aan de aftrap."

"Lierse ligt me wel"

"We hebben een eerste stap gezet richting het behoud", gaat de Serviër verder. "Maar iedereen beseft dat we nog een lange weg te gaan hebben. Deze driepunter is dan ook goed voor het vertrouwen. Bovendien komen we nu een pak dichter bij onze concurrenten."

Veselinovic was goed voor twee doelpunten en verdubbelde daarmee zijn seizoensaantal. "Het is geleden van mijn periode bij wijlen FC Brussels dat ik nog twee maal kon scoren in een wedstrijd", lacht de boomlange spits. "Dat was tegen Roeselare. Al moet ik toegeven dat Lierse me wel ligt. Vorig seizoen scoorde ik ook al tegen De Pallieters."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties