"Niets verwachten voor 10 januari"

Koen Donvil
| 10 reacties
"Niets verwachten voor 10 januari"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Januari is inmiddels enkele dagen aan de gang, dus draait ook de geruchtenmolen op volle toeren. Steven Defour werd al in verband gebracht met Anderlecht en Aston Villa, maar volgens zijn manager Paul Stefani moeten we voor volgende week geen nieuws verwachten.

Door Koen Donvil

"Aston Villa heeft inderdaad laten weten dat ze interesse tonen in Defour, maar echt concreet is dat nog niet. Zo zijn er wel meerdere ploegen die ik jammer genoeg niet kan noemen. Ach, in deze periode wordt zoveel gezegd", zegt Stefani in een gesprek met Voetbalkrant.com.

"Vóór 10 januari moet je echter geen nieuws verwachten. Heel wat mensen die bij de zaken betrokken zijn, zijn immers nog op vakantie tot die datum."

Defour komt momenteel niet altijd aan spelen toe, maar zijn situatie is niet precair. "Ik heb gisteren nog contact gehad met Steven. Hij staat zeker open voor een mooie club, op voorwaarde dat hij er meer kansen heeft op speelgelegenheid. Maar hij is bij Porto zeker niet ongelukkig. Toch wil ook hij vooral voetballen met het oog op dat WK."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties