"Hazard blijft. Punt uit."

Caroline Tonnelier
| 101 reacties
"Hazard blijft. Punt uit."
Foto: © SC

De transfersoap rond Thorgan Hazard blijft aanslepen. Terwijl er sprake zou zijn van een akkoord tussen Chelsea, Anderlecht en de speler zelf, maar bij Zulte-Waregem is men stellig. "Niets van. Thorgan blijft bij ons tot de zomer."

Enkele makelaars meldden gisteren dat Anderlecht de toestemming had om met Zulte-Waregem te onderhandelen over een overgang van Hazard. De West-Vlamingen reageren echter geërgerd op de aanhoudende geruchten, aldus Het Nieuwsblad. “We hebben hierover niets gehoord van Anderlecht of van Chelsea. Ook van dit scenario, het zoveelste intussen, is dus niets van aan. Thorgan blijft bij ons tot de zomer van 2014. Punt uit.”

Voorzitter Ballière gaat er ook vanuit dat de broer vab Eden nog enkele maanden aan de Gaverbeek blijft. “We hebben van Chelsea de bevestiging gekregen dat hij zeker tot het einde van het seizoen bij ons blijft en ik neem ze op hun woord”, zo laat hij noteren in Het Belang Van Limburg. De speler zelf wilde geen commentaar geven over zijn toekomst. Ook Van den Brom hield zich op de vlakte. Zijn collega Dury zou later vandaag tijdens een persconferentie zijn kijk op de zaak geven. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties