Wie kan ambitie kracht bijzetten?

Caroline Tonnelier
| 1 reacties
Wie kan ambitie kracht bijzetten?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond wordt er opnieuw gevoetbald in tweede klasse. Er staan zes wedstrijden op het programma, waarvan het duel tussen Antwerp en Moeskroen- Péruwelz op papier de mooiste affiche is.

The Great Old verwelkomde de voorbije weken heel wat versterkingen en wil zijn ambitie dan ook graag kracht bijzetten met een overwinning tegen de huidige nummer drie in de rangschikking. Aanwinsten Terol, També en Manset kunnen meteen proberen de harten te winnen van het Antwerp-publiek. Coach Hasselbaink liet immers al weten dat het drietal meteen een basisplaats krijgt. Ook tegenstander Moeskroen-Péruwelz haalde de voorbije weken een aantal versterkingen binnen en droomt van een ticket richting eerste klasse. Het is dus vooral uitkijken wie zijn ambitie vanavond op het veld kan waarmaken.

Verdere afscheiding tussen top-twee en de rest?

Westerlo en Eupen hopen alvast op puntenverlies van Moeskroen-Péruwelz om de kloof met de achtervolgers verder uit te diepen. De top-twee krijgt in principe twee hapklare brokken voorgeschoteld op deze 21e speeldag. Westerlo neemt het voor eigen publiek op tegen middenmoter Virton, terwijl Eupen op bezoek gaat bij het laag geklasseerde Dessel Sport.

In de degradatiestrijd is het uitkijken naar de prestatie van Hoogstraten, dat eerder deze week besliste om Regi Van Acker op de keien te zetten, maar even later op vraag van de spelers op zijn stappen terugkwam. Vanavond gaat de degradatiekandidaat tegen KSK Heist op zoek naar een derde overwinning van het seizoen. Rode lantaarn Wezet staat voor een lastige verplaatsing naar Borinage. In de middenmoot staat tenslotte ook nog het duel tussen WS Brussel en Tubeke op het programma. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties