"Gudjohnsen naar Essevee? Geen commentaar"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 49 reacties
"Gudjohnsen naar Essevee? Geen commentaar"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De geruchtenmolen linkt Eidur Gudjohnsen aan Zulte Waregem. Aan de Gaverbeek wordt de overgang niet ontkend. "Ik wil geen commentaar geven."

Door Cédric De Volder

Diverse media berichtten vandaag omtrent de nakende overstap van Eidur Gudjohnsen naar Zulte Waregem. De IJslander verslijt zijn broekjes immers vooral op de blauw-zwarte bank en zou aan de Gaverbeek Thorgan Hazard - of Habib Habibou - moeten vervangen.

Club Brugge bevestigde alvast de interesse in de voormalige sterspeler van FC Barcelona en Chelsea, maar bij Zulte Waregem is een ander verhaal te horen. Cedric Tack bevestigt noch ontkent de interesse.

"Distantiëren van berichtgeving"

"We willen ons distantiëren van die berichtgeving", aldus de woordvoerder van Essevee in een reactie aan Voetbalkrant.com. "Enkel als een transfer officieel wordt gemaakt, wil de club er verder op ingaan."

Een nakende overgang van Gudjohnsen snijdt dus wel degelijk hout. Ook Club Brugge zal wellicht niet al te moeilijk doen bij het afscheid van de IJslander. Enkel de speler zelf moet nog worden overtuigd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties