Reactie Clement: "Logisch dat Preud'homme richtlijnen kwam geven"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 66 reacties
Clement: "Logisch dat Preud'homme richtlijnen kwam geven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Philippe Clement leed opnieuw een nederlaag in het paars-witte Astridpark. In de tweede helft werd de assistent eventjes bijgestaan door Michel Preud'homme. "Peter Maes en Guy Luzon mochten het ook, hé."

Cédric De Volder in Anderlecht

Michel Preud'homme zat immers een eerste van twee schorsingsdagen uit na misplaatst gedrag op het Lisp. De oefenmeester daalde na de koffie toch eventjes af om Philippe Clement enkele richtlijnen mee te geven. Die actie kan de Luikenaar een extra sanctie opleveren.

"Het is niet meer dan logisch dat Michel controle wilde over het team", legt de assistent uit. "Peter Maes en Guy Luzon gingen destijds ook over de balustrade hangen om richtlijnen mee te geven, hé. Het was niet gemakkelijk om de boodschap over te brengen, maar het is gelukt."

"Duidelijk dat er een extra spits moet komen"

De voormalige Rode Duivel zat duidelijk verveeld met de nederlaag. "Ik zag een wedstrijd zonder echte kansen. In mijn ogen was een scoreloos gelijkspel dan ook de terechte uitslag geweest. Bovendien heb ik mijn twijfels bij de goals (Clement doelt op buitenspelgevallen, nvdr.). En dat zorgt natuurlijk voor frustratie in de groep."

Blauw-zwart kan echter niet ontkennen dat de aanval sputterde als nooit tevoren. Kehinde Fatai kon op geen enkel moment zijn stempel drukken. "Het is duidelijk dat er een extra spits moet komen", gaf Clement nog fijntjes mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties