Clement: "Samenwerking met Preud'homme verloopt uitstekend"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Clement: "Samenwerking met Preud'homme verloopt uitstekend"
Foto: © SC

Philippe Clement moet Club Brugge vanmiddag (opnieuw) naar de zege coachen tegen RSC Anderlecht. De assistent heeft er echter alle vertrouwen in. "De samenwerking met Michel Preud'homme verloopt uitstekend."

Michel Preud'homme zit vanmiddag zijn eerste van twee schorsingsdagen uit na zijn ontoelaatbaar gedrag op het Lisp. Philippe Clement zal in het Astridpark het roer nog maar eens overnemen. De assistent laat in La Dernière Heure alvast een ontspannen indruk.

"De samenwerking met Preud'homme verloopt uitstekend", aldus de voormalige Rode Duivel. "Alle assistenten krijgen een pak inspraak. Bij momenten zijn de discussies hevig, maar naar de buitenwereld toe staan we altijd op één lijn."

In normale omstandigheden is de voormalige verdediger de vaste analist bij stilstaande fases. "Per tegenstander bekijk ik dan ook vier wedstrijden", besluit Clement. "Waarom die stilstaande fases? In mijn tijd knikte ik er geregeld eentje binnen, hé. Als we op die manier dan een doelpunt slikken, voel ik me dan ook verantwoordelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties