"Club heeft nog tijd om over mijn lot te beslissen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 22 reacties
"Club heeft nog tijd om over mijn lot te beslissen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kehinde Fatai kreeg vandaag nog eens zijn kans als speerpunt van Club Brugge. De Nigeriaan viel echter opnieuw door de mand. "Maar ik voel dat het keerpunt er stilaan zit aan te komen."

Cédric De Volder in Anderlecht

Michel Preud'homme - of misschien was het Philippe Clement - gaf deze keer Kehinde Fatai een kans in de aanval bij Club Brugge. De 23-jarige Nigeriaan kon wederom niet overtuigen. Enkel in de eerste helft bracht de spits Thomas Kaminski eventjes in de problemen met een schot.

"De acties liepen inderdaad niet zoals verhoopt", aldus de zwijgzame huurling na afloop. "Het is moeilijk om na een lange tijd zonder wedstrijd meteen je stempel te drukken. Ik probeerde wel iets te forceren, maar blijf uiteindelijk met een wrang gevoel achter."

"Doelpuntje nodig om vertrouwen op te krikken"

Kenny liet tijdens het winterkamp in San Roque nog optekenen dat hij vooral minuten wil maken bij blauw-zwart. Is de kentering ingezet? "Ik kan tevreden zijn met het feit dat ik mocht starten, maar ik wil meer. Bovendien moet het niveau omhoog, hé. Ik heb eigenlijk een doelpuntje nodig om mijn vertrouwen op te krikken.

Die boost zal er alvast snel moeten komen. Fatai wordt geleend van Astra Giurgiu en het lijkt er niet op dat Club de aankoopoptie zal lichten. "Ik heb nochtans nog niets gehoord omtrent mijn toekomst", besluit de spits."Club heeft nog tijd om over mijn lot te beslissen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties