Win honderden euro's met Anderlecht - Club Brugge zonder risico

Win honderden euro's met Anderlecht - Club Brugge zonder risico
Foto: © SC

Straks staat de klassieker der klassiekers op het programma tussen Anderlecht en Club Brugge. Paars-Wit lijkt favoriet in eigen huis. En wat als Club Brugge alsnog wint? Dan doet u geen schade dankzij de geld-terug- garantie.

Anderlecht is natuurlijk de topfavoriet en het ziet er dan ook naar uit dat het leeuwendeel van de inzet naar Paars-Wit zal gaan. En daar zit net het addertje onder het gras: wat als Club Brugge aan de haal gaat met de drie punten?

Wel: via UNIBET is er geen reden tot paniek. Elke inzet tot 10 euro op deze klassieke wedstrijd die gaat over de eerste doelpuntenmaker, de laatste doelpuntenmaker, de correcte score en half-time/full-time krijgt u integraal terug als Club Brugge alsnog de punten pakt. Zet dus zeker in, je kan niet verliezen.

En wie gaat er straks met de overwinning aan de haal? Een gokje op Club Brugge met je gratis bonus van 60 euro - die je via ons krijgt - kan al 330 opleveren - een aanrader dus.

Wordt het weer een boeiende topper met veel doelpunten? Een herhaling van de 6-1 van niet eens zo lang geleden misschien? Als er meer dan 5 doelpunten vallen, maakt u van 60 euro in een klap 660 euro. Doen! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties