Reactie Milicevic: "Lastig veld"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Milicevic: "Lastig veld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent kon in eigen huis niet winnen van Zulte Waregem. Het verloor de heenwedstrijd van de halve finale van de Beker van België met 0-1. Danijel Milicevic was achteraf erg teleurgesteld en gaf aan wat we al enkele weken horen. Het veld in de Ghelamco Arena laat te wensen over.

Sander De Graeve in Gent

Danijel Milicevic had de nederlaag niet verwacht. "Dat is zeker, we hadden nochtans genoeg kansen om te scoren, maar we waren niet klinisch genoeg. In de tweede helft was Zulte Waregem enkel gevaarlijk op die counter, maar ze werkten het wel af. Na die sterke prestatie op bezoek bij Racing Genk wilden we de lijn doortrekken, maar dat ging moeilijk op het zware veld. Het is nog niet gedaan, we moeten er op verplaatsing vol voor gaan."

Die terugmatch wordt op een beter veld gespeeld, de middenvelder had het moeilijk op het zware veld van Gent. "Het veld was inderdaad lastig. Het is inderdaad vreemd dat er in zo'n nieuw stadion zo een slecht veld ligt. Misschien moest het allemaal wat te snel gaan om die openingsmatch te halen. Het maakte ons combinatiespel moeilijk, maar dat is voetbal, dat moeten we aanvaarden."

In de tweede helft ging Milicevic naar de kant met last aan de enkel, maar dat zou geen al te grote problemen mogen opleveren. "Ik kreeg een zware trap op de enkel, maar ik kon nog verder. De coach besliste om me uit voorzorg te wisselen, net als Hervé, die ook wat last had. Er komen nog belangrijke matchen aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties