Reactie Louwagie: "Stap vooruit"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 38 reacties
Louwagie: "Stap vooruit"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Louwagie was net als coach Rednic opvallend positief na de bekeruitschakeling tegen Zulte Waregem. Volgens hem heeft Gent de kloof met Zulte Waregem gedicht.

Sander De Graeve in Waregem

"Persoonlijk vind ik dat er weinig kwaliteitsverschil zat tussen beide ploegen. Was die heenmatch op 0-0 geëindigd, dan hadden we vandaag verlengingen gehad. Zulte Waregem staat toch op de vierde plaats. We zijn dus stappen voorwaarts aan het zetten. Het is een flauw excuus, maar ik zie vooruitgang." De club met een budget van 23 miljoen euro heeft dus die met een budget van negen miljoen bijgehaald.

Het seizeon van Gent moet nu gered worden door het behalen van Europees voetbal via de competitie. "We moeten nu alles op alles zetten in die laatste zes wedstrijden van  het kampioenschap en kijken wat daar nog mogelijk is", aldus Louwagie.

De bekerfinale was een uitgesproken doel, dus de ontgoocheling moet toch aanwezig zijn in Gent. "Als die grote kans van Neto erin ging, kregen we verlengingen. We hebben vandaag de finale niet laten liggen, dat gebeurde in de heenwedstrijd in eigen huis."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties