Reactie Neto: "Vol voor Play-off I"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 30 reacties
Neto: "Vol voor Play-off I"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Renato Neto werd gisteravond met AA Gent uitgeschakeld in de halve finale van de Beker van België tegen Zulte Waregem. Hij had zelf de grootste kans van de wedstrijd, maar kon niet scoren."

Sander De Graeve in Waregem

Renato Neto had het moeilijk om zijn stempel te drukken op het middenveld. "Zulte Waregem stond echt goed in de organisatie en gaf geen ruimte weg. Als we aan de bal waren, werden we meteen vastgezet door twee spelers. Het was een erg moeilijke match", aldus de Braziliaan.

Rednic gaf eergisteren aan dat er moest aangevallen worden vanaf minuut één. Dat was niet te zien op het veld. "We probeerden ons spel te spelen, natuurlijk wisten we dat we moesten scoren. We probeerden te spelen zoals in de competitie. We hadden negentig minuten om te scoren."

"Keeper zat er goed bij"

"In de eerste helft speelde de wind ons parten. Na de rust speelden we beter, maar scoren lukte niet. "Zelf had hij een erg grote kans. "Het gebeurde erg snel, je kan op zo'n moment niet veel nadenken. Ik schoot en de keeper zat er goed bij. Als we toen scoorden, moest Zulte Waregem ook komen en kwam er misschien meer ruimte."

Nu moet Gent alles op de competitie plaatsen. "We moeten nu vol gaan voor Play-off I"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties