Speeldag 25: De verwachting van de redactie

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Speeldag 25: De verwachting van de redactie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Speeldag 25 staat voor de deur. Met zes wedstrijden op zaterdag en twee krakers op zondag wordt het een interessante speeldag. Vooral in de strijd om Play-off I wordt het spannend.

Kruipt Genk definitief uit crisis?

Zondag staat de kraker tussen Racing Genk en Club Brugge op het programma in de Cristal Arena. Na een reeks van uitschuivers kon het team van Mario Been vorig weekend eindelijk winnen. KV Mechelen moest er toen achter de Kazerne aan geloven. Een thuisverlies tegen Club Brugge kan de Limburgers echter meteen opnieuw onderdompelen in de crisis.

Wat doen Kortrijk en Gent?

Bij verlies van Genk kunnen Kortrijk en Gent immers tot op twee punten komen van de zesde plaats. Kortrijk neemt het in eigen huis op tegen Anderlecht dat ook niet meteen in goede vorm zit. Oostende en Gent vechten aan de zee het duel tussen twee gedesillusioneerde halve finalisten van de Beker uit. Wie geeft zijn seizoen toch nog wat glans?

Klepper op Sclessin

Aan de boorden van de Maas staan Standard en Zulte Waregem voor dé topper van de speeldag. De duels tussen de fusieclub en de Luikse reus zijn altijd op het scherpst van de snee. Het begon allemaal met de vete tussen Stijn Meert en Sergio Conceiçao. Ook nu staat er veel op het spel. Standard wil zo ver mogelijk van de concurrentie wegfietsen voor de Play-offs beginnen. Zulte Waregem diende de Luikenaars overigens hun enige competitienederlaag van het seizoen toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties