Reactie Ndongala: "Waarom zakken we altijd zo terug?"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Ndongala: "Waarom zakken we altijd zo terug?"
Foto: © Photonews

Charleroi begon sterk aan de partij tegen Waasland-Beveren, maar zakte na de rust volledig weg. Één van de uitblinkers voor de pauze was Dieumerci Ndongala, ook hij snapte niets van de terugval van de Carolo's.

Sander De Graeve in Charleroi

"We begonnen goed, zetten goed druk en speelden Waasland-Beveren helemaal zoek, maar na de rust gingen we plots weer terugzakken. We lieten hen in de match komen en vertrouwen opdoen. Ook de manier waarop we die goals slikten, dat kan eigenlijk niet. Een stilstaande fase en een bal die we maar niet uit de zestien kregen."

Als we altijd spelen zoals in het begin, loopt het wel los

Charleroi blijft met het gelijkspel steken op de laatste plaats, maar Ndongala ziet de toekomst rooskleurig in. "We hebben kwaliteiten, als we elke match spelen zoals in die eerste helft, komen we niet in de problemen. We moeten nu wel snel de schouders rechten en werken op die details waardoor we vandaag niet winnen. Eens we een zege pakken, zijn we vertrokken."

Het publiek was razend na de late gelijkmaker. "Ze hebben gelijk, we waren zo dichtbij die zege. Dat is frustrerend. We hadden alles in handen, maar gaven het weg. Ze waren met veel vandaag, daar zijn we hen dankbaar voor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties