Antwerp neemt afscheid van Engelse ster

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 81 reacties
Antwerp neemt afscheid van Engelse ster
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Het verhaal van John Bostock zit erop bij Royal Antwerp FC. De Antwerpse club meldt dat op haar website. Bostock steekt opnieuw het kanaal over om daar zijn geluk te beproeven.

Speler en club gingen in onderling overleg uit elkaar. "Onze talentvolle middenvelder John Bostock neemt in samenspraak met het bestuur afscheid van het Bosuilstadion en ‘zijn’ Antwerpfans. John werd de afgelopen dagen bestookt met voorstellen uit Groot-Brittannië en vroeg daarom onze club om terug te mogen keren naar waar het voor hem allemaal begon. De club wenst John uitdrukkelijk te bedanken voor zijn tomeloze inzet en fighting spirit en hoopt dat binnenkort ook de Engelse fans hem zullen belonen met spreekkoren als One Super Bostock!"

Bostock kwam in Antwerpen aan na een avontuur in de MLS bij het Canadese Toronto FC. De middenvelder speelde vorig seizoen 29 wedstrijden voor The Great Old en vond daarin één keer de netten. In 2008 stond hij bekend als één van de grootste talenten in het Engelse voetbal. Tottenham plukte hem op 16-jarige leeftijd weg bij Crystal Palace. Hij kon er echter niet doorbreken en werd verhuurd aan Brentford, Hull City, Sheffield Wednesday en Swindon Town. Waar Bostock gaat tekenen, is nog niet bekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties