Reactie Kums miste twee reuzenkansen: "Die eerste moest er echt in"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Kums miste twee reuzenkansen: "Die eerste moest er echt in"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel op bezoek bij Westerlo. Kapitein Sven Kums kreeg twee uitstekende mogelijkheden, maar stuitte telkens op doelman Van Langendonck. Hij stak achteraf de hand in eigen boezem.

Kums baalde achteraf als een stekker. "Dit is echt balen", aldus de kapitein van de Buffalo's. "We laten hier twee punten liggen." Westerlo kende een sterk begin, maar Gent nam de match daarna in handen. "Nadat ze die kans kregen, namen we vlot over."

Overkomt me niet vaak

De middenvelder had de avond kunnen en moeten afsluiten met twee rozen, maar faalde oog in oog met de Westelse doelman. "Ik kon twee keer op Koen Van Langendonck af, iets wat me normaal niet vaak overkomt. Dan moet je rustig blijven en niet te veel nadenken. Zeker die eerste kans moest ik afwerken. Ik trap ze allebei veel te centraal."

Ook Brecht Dejaegere kwam helemaal op het eind nog dichtbij een goal, maar zijn poging kende hetzelfde lot als die van Kums. AA Gent blijft na het gelijkspel tweede in de stand, maar Lokeren kan zondag op gelijke hoogte komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties