Nieuwkomers Essevee maken meteen het verschil

Nieuwkomers Essevee maken meteen het verschil
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem won dit weekend met 1-3 op het veld van Waasland-Beveren. Met dank ook aan de nieuwkomers Kaya, Gimbert en Cordaro. Zij integreerden zich bijzonder goed.

Door Aernout Van Lindt

Gimbert scoorde meteen bij zijn debuut in de spits, al was het geen moeilijk doelpunt door de flater van Coosemans. "Dit geeft natuurlijk wel veel vertrouwen voor de toekomst. Dit was essentieel voor de ploeg, dus ben ik blij te kunnen scoren."

Top-8 is het doel

De Fransman is blij met zijn keuze voor Essevee: "Dit is een stap vooruit. Deze club heeft ambitie, er zitten veel kwaliteiten in de groep en toen de coach me persoonlijk belde wilde ik maar wat graag komen."

"Dat was de declic; nu wil ik zo hoog mogelijk raken met deze ploeg. De eerste 8 halen in deze competitie is het doel. Alleen in de spits? Dat kan ik, maar ook met iemand naast mij kanik spelen."

Sportieve revanche

Ook die andere nieuwkomer - Alessandro Cordaro - bedankte meteen met een doelpunt én een ijzersterke prestatie. "Of dit een revanche is? Sportief misschien wel een beetje. De missie van de match is geslaagd."

Het liep ook meteen goed met Kaya, die derde nieuwkomer: "We kennen elkaar nog van bij Charleroi. Maar ook met Gimbert lukt het al van in de voorbereiding meteen perfect, we voelen elkaar aan." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties